'Gecharmeerde' Groeneveld: AC Milan is een van de grootste clubs ter wereld

'Gecharmeerde' Groeneveld: "AC Milan is een van de grootste clubs ter wereld"

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 14:55za 12-01-2019 om 14:55

Laatste update: zaterdag 12 januari 2019 om 15:21za 12-01-2019 om 15:21

Arnaut Danjuma Groeneveld voelt zich gevleid door de interesse van AC Milan. De Telegraaf meldde zaterdag dat de Italiaanse grootmacht concreet is voor de tweevoudig international van het Nederlands elftal.

"AC Milan is een van de grootste clubs van de wereld. Als speler is het meer dan logisch dat je van zo'n interesse gecharmeerd bent", vertelt de 21-jarige aanvaller in een korte reactie aan het Algemeen Dagblad. Milan zou zelfs al een bod voorbereiden en wil hem nog in januari naar San Siro halen.

"Wat de clubs met elkaar bespreken, weet ik niet", stelt Groeneveld. "Ik ben momenteel speler van Club Brugge, dus hier ligt mijn focus en nergens anders. De voorzitter van Club Brugge weet hoe ik er over denk: hij kent mijn standpunt", besluit de revelatie van de Belgische nummer twee.

Club Brugge bevestigt tegenover het AD de interesse van Milan, maar benadrukt dat er meer clubs zijn die de oud-NEC'er in de gaten houden. De Belgische topclub hoopt de selectie intact te houden met het oog op de titelstrijd. Club is ook nog actief in Europa.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws