Onana: 'We moeten echt proberen om alles te winnen, zelfs de Champions League'

Onana: 'We moeten echt proberen om alles te winnen, zelfs de Champions League'

12-01-2019 21:51
100

André Onana hoopt na dit seizoen een foto van zichzelf met een beker op zijn mobiel te kunnen zetten. De goalie van Ajax zet in op drie prijzen voor de Amsterdammers en acht zelfs het winnen van de Champions League niet onmogelijk.

Ajax speelt in de achtste finales van de Champions League tegen Real Madrid. "De kansen zijn fifty-fifty", denkt Onana hardop in Ajax TV. "Als we spelen zoals we altijd spelen wordt het moeilijk voor hen om te winnen, zeker in de Arena. Daar zijn we erg sterk."

"Dit is echt een sleuteljaar voor ons", vervolgt de keeper uit Kameroen. "We willen iets groots doen voor de club en dat betekent dat we moeten proberen om alles te winnen. Zelfs de Champions League. En dan zeggen mensen 'ja, ja', maar echt. Ik weet dat het moeilijk is, maar we gaan het wel proberen. Niemand verwachtte ons ook in de Europa League finale."

Onana heeft in ieder geval één doel voor dit seizoen. "Ik hoop dat ik na de laatste wedstrijd van dit seizoen met een grote prijs naar huis ga. Dat ik dan naar mijn mobiel kijken en dat ik daar een grote foto van mezelf zie met een beker. Dan ben ik blij."