Van Marwijk, Sneijder en De Jong vergapen zich aan PSV-talent: Échte voetballer

Van Marwijk, Sneijder en De Jong vergapen zich aan PSV-talent: "Échte voetballer"

Gepubliceerd: zaterdag 12 januari 2019 om 22:17za 12-01-2019 om 22:17

PSV-talent Mohammed Ihattaren heeft nadrukkelijk op de deur geklopt tijdens het voorbije trainingskamp in Qatar. De zestienjarige buitenspeler kon rekenen op bewondering van Bert van Marwijk, Nigel de Jong en Wesley Sneijder.

De drie WK-finalisten van 2010 waren eerder deze week aandachtig toeschouwer bij de PSV-training en lieten hun oog vallen op Ihattaren. "Je ziet meteen dat het een échte voetballer is", wordt Van Marwijk geciteerd door het Algemeen Dagblad. De ex-bondscoach kreeg bijval van De Jong, die van mening was dat Ihattaren 'in zijn lopen en bewegen' deed denken aan Ibrahim Afellay. "Utrechtse jongen hè", was het commentaar van plaatsgenoot Sneijder.

De buitenspeler behoorde de afgelopen dagen met Yorbe Vertessen (dit jaar achttien geworden, red.) en Zakaria Aboukhlal tot de benjamins van de Eindhoenaren: de drie talenten mochten als beloning voor hun ontwikkeling met PSV 1 mee naar Doha. Ihattaren moet zijn debuut voor Jong PSV nog maken, maar de Eredivisie-koploper ziet veel toekomst in de vleugelaanvaller. In het voorjaar van 2018 werd zijn contract al verlengd tot medio 2021.

Bekijk ook: WK-finale-reunië: Robben, Sneijder én De Jong bezoeken training PSV

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws