'Ik wil wel in Engeland spelen: misschien volgend jaar, misschien over tien jaar'

'Ik wil wel in Engeland spelen: misschien volgend jaar, misschien over tien jaar'

13-01-2019 11:51
34

Atlético Madrid-doelman Jan Oblak werd tijdens het afgelopen jaar aan vrijwel alle Europese topclubs gelinkt, maar is 'gewoon' begonnen aan zijn vijfde seizoen bij Los Rojiblancos. De Sloveen sluit echter niet uit dat hij op termijn alsnog een transfer gaat maken.

Oblak ziet het wel zitten om ooit in Engeland te spelen. "De Premier League is zeker aantrekkelijk", laat hij weten in een interview met FourFourTwo. De lange sluitpost wil echter nog niet te veel op de zaken vooruitlopen. "Ik zie mezelf wel in Engeland spelen, maar ik weet nog niet wanneer. Misschien volgend jaar, misschien over twee jaar, misschien over tien jaar."

Chelsea bood afgelopen zomer liefst honderd miljoen euro voor de Sloveen, maar een transfer kwam niet van de grond. "Ik kan daar niet te veel over praten", houdt Oblak zich echter op de vlakte. De doelman benadrukt dat hij afgelopen zomer met geen enkele club heeft gesproken. "Dat doen mijn zaakwaarnemer en de mensen van Atlético Madrid. Ik besloot om hier te blijven, omdat ik geloofde in het project van Atlético. Als ik hier zou blijven, zou ik nog steeds een grote kans hebben om prijzen te pakken."