Heracles raakt aanvallers mogelijk kwijt: Meerdere clubs informeerden naar hem

Heracles raakt aanvallers mogelijk kwijt: "Meerdere clubs informeerden naar hem"

13-01-2019 13:16 Laatste update: 13:20
5

Het is nog afwachten hoe de selectie van Heracles eruit ziet op 1 februari. Met name voor de aanvallers van de Heraclieden is belangstelling. De kans is groot dat Vincent Vermeij op huurbasis vertrekt. 

Vermeij heeft van Heracles de ruimte gekregen om in gesprek te gaan met geïnteresseerde clubs. Volgens Tubantia gaat het om FC Den Bosch. Ook voor uitblinkers Brandley Kuwas en Kristoffer Peterson is belangstelling. "Vincent (Vermeij, red.) stond vorig seizoen geregeld in de basis, nu niet", zegt Heracles-trainer Frank Wormuth tegen Tubantia.

"Ik snap dat het voor hem lastig is dat hij zo weinig speelt, al vind ik dat hij het heel goed heeft gedaan het afgelopen half jaar. Hij was niet boos, maar accepteerde het en wachtte op zijn kans", aldus Wormuth. "Meerdere clubs informeerden naar hem. Brandley Kuwas speelt nu vaak op zijn plek, dat was vooraf niet zo gepland. Dan hebben we Dalmau nog en Joey Konings die goed bezig is. We staan Vincent niet in de weg."

Wat Heracles te doen staat als Kuwas en/of Peterson nog vertrekt? "Dan zien we dat wel weer. Goede spelers kunnen de club altijd verlaten", aldus de oefenmeester.