'Vermeij verlaat Heracles Almelo voor half jaar in Keuken Kampioen Divisie'

'Vermeij verlaat Heracles Almelo voor half jaar in Keuken Kampioen Divisie'

13-01-2019 16:45 Laatste update: 17:29
33

FC Den Bosch gaat zich vrijwel zeker versterken met Vincent Vermeij. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De spits komt op huurbasis over van Heracles Almelo.

Het AD schrijft dat 'tijdens de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht berichten doorsijpelden' over een aanstaande transfer van Vermeij naar Den Bosch. Hij wordt naar verwachting maandag gepresenteerd. De 24-jarige spits maakt het seizoen op huurbasis af bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie.

Wedden

Meer odds

Heracles speelde zondag een oefenwedstrijd tegen Hannover 96, maar Vermeij was daar niet bij. Hij reisde niet met de selectie mee naar Duitsland, zodat hij gesprekken kon voeren met andere clubs. De keuze lijkt te zijn gevallen op Den Bosch, terwijl ook Eredivisie-hekkensluiter De Graafschap in de race was.

Vermeij, die in de jeugd bij Ajax speelde, is bij Heracles tweede spits achter Adrian Dalmau en kreeg in de eerste seizoenshelft weinig kansen van trainer Frank Wormuth. Toch hoefde hij niet per se weg. Vermeij scoorde namens Heracles 11 keer in 46 Eredivisie-wedstrijden.

Lees ook: Heracles raakt aanvallers mogelijk kwijt: "Meerdere clubs informeerden naar hem"