'Schandalig gewoon, dan word je echt helemaal gek. Hoe kan dit nou weer?'

'Schandalig gewoon, dan word je echt helemaal gek. Hoe kan dit nou weer?'

13-01-2019 21:47
56

De crisis bij NEC duurt voort. De Nijmeegse club is door een 3-2 nederlaag afgezakt naar de vijftiende plek in de Keuken Kampioen Divisie, tot ergernis van Ole Romeny.

Het achttienjarige talent kon als invaller niet voorkomen dat NEC de vierde competitienederlaag op rij leed. "Schandalig gewoon. Dan word je echt helemaal gek. Dan denk je: hoe kan dit nou weer?", foetert Romeny in gesprek met Omroep Gelderland.

"Marco van Duin (doelman van NEC, red.) pakt nog een paar geweldige ballen, aan hem lag het zeker niet. Maar dan krijgen we met zo'n klotegeval een goal tegen. Dit was de eerste seizoenshelft ook al vaak zo, we dachten na Spanje (trainingskamp, red.) weer vertrouwen te hebben. Daar leverden we een goede prestatie tegen Hannover, een Bundesliga-club."

NEC staat halverwege het seizoen op de vijftiende plaats. Romeny: "Dat is echt belachelijk. Dat moeten we onszelf echt aanrekenen. Het klinkt als een cliché, maar we moeten naar de volgende wedstrijd toe en de draad zo snel mogelijk weer oppakken."