'Impasse rond overbodige Fosu-Mensah: United werkt niet mee aan Fulham-plannetje'

'Impasse rond overbodige Fosu-Mensah: United werkt niet mee aan Fulham-plannetje'

14-01-2019 11:33 Laatste update: 11:48
16

De gesprekken tussen Manchester United en Fulham over Timothy Fosu-Mensah zitten muurvast. Dat meldt The Sun. Fulham wil de Nederlandse verdediger zo snel mogelijk terugsturen naar Old Trafford, maar zijn werkgever is niet van plan om mee te werken. 

Fosu-Mensah (21) werd in augustus door United verhuurd aan het gepromoveerde Fulham. Tijdens de eerste maanden van het seizoen stond de verdediger regelmatig in de basis. Sinds het ontslag van manager Slaviša Jokanović en de aanstelling van Claudio Ranieri is TFM echter op een zijspoor beland. 

Ranieri en Fulham willen zich deze maand graag versterken met Chelsea-routinier Gary Cahill. Premier League-regels schrijven voor dat er maximaal twee spelers gehuurd mogen worden van ploegen uit dezelfde divisie - en dus zit Fulham met een probleem, aangezien ook Calum Chambers dit seizoen op huurbasis actief is op Craven Cottage. Hij is eigendom van Arsenal. 

Fulham wil de situatie oplossen door Fosu-Mensah deze maand terug te sturen naar Old Trafford. De speler zelf hoopt ook op een vertrek, aangezien hij nu wekelijks op de bank zit en geen uitzicht lijkt te hebben op een basisplaats onder Ranieri. Volgens The Sun wil United niet meewerken aan een tussentijds afscheid. Een bron laat weten dat de topclub vindt dat de verdediger 'juist moet leren om met tegenslag om te gaan en voor z'n plek moet knokken'.