Babel rondt terugkeer naar Engeland af en moet Fulham behoeden voor degradatie

Babel rondt terugkeer naar Engeland af en moet Fulham behoeden voor degradatie

Gepubliceerd: dinsdag 15 januari 2019 om 19:11di 15-01-2019 om 19:11

Laatste update: dinsdag 15 januari 2019 om 19:15di 15-01-2019 om 19:15

Ryan Babel keert definitief terug in de Premier League. De Oranje-international kwam dinsdag zonder problemen door de medische keuring en maakt het seizoen af bij Fulham, meldt de Londense club.

Afgelopen weekend werd al bekend dat de 32-jarige Babel op weg was naar Fulham, dat voorlaatste staat in de Premier League. De achterstand op Cardiff City, dat net boven de degradatiestreep staat, bedraagt vijf punten. Met de Nederlandse aanvaller moet die achterstand worden weggepoetst.

Babel komt over van Besiktas. De oud-Ajacied was in de eerste seizoenshelft nog een vaste waarde bij de Turkse topclub. Hij kon zijn contract dan ook verlengen in Istanbul, maar daar werd geen overeenstemming over bereikt, weet Voetbal International. Omdat Besiktas met financiële problemen kampt en Babel een van de grootverdieners is, was na het stuklopen van de onderhandelingen een winters vertrek bespreekbaar.

Het management van Babel laat aan VI weten dat over een langer verblijf bij Fulham, als de club zich handhaaft, nog niet is gesproken. Babel was in Engeland eerder actief bij Liverpool. Hij stond tussen 2007 en 2011 onder contract bij The Reds.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws