Stof tot nadenken voor Ajax: 'Dit was zonder twijfel de beste beslissing mogelijk'

Stof tot nadenken voor Ajax: 'Dit was zonder twijfel de beste beslissing mogelijk'

15-01-2019 22:05
193

Diego Lainez denkt dat de stap naar Real Betis voor hem het beste was. De Mexicaanse vleugelaanvaller, die in de nadrukkelijke belangstelling stond van Ajax, zegt dat hij koste wat het kost naar Spanje wilde gaan.

Ajax leek Lainez binnen te hebben, maar uiteindelijk won Betis de strijd om de handtekening van het Mexicaanse talent. "Ik ben blij deel uit te maken van deze geweldige club", tekent Mundo Deportivo op uit de mond van Lainez. "Het is de beste beslissing die ik heb genomen. Er waren andere opties, maar het was gemakkelijk omdat ik graag hierheen wilde."

Lainez reageerde ook op de woorden van Ricardo la Volpe, de voormalig bondscoach van Mexico. Die raadde hem aan naar Ajax te gaan, omdat dat het beste voor zijn ontwikkeling zou zijn. "Er zullen veel meningen zijn. Hij is een geweldige coach, maar dit is zonder twijfel de beste beslissing die ik kon nemen."

"Andrés (Guardado, red.) speelde een belangrijke rol hierin", legt Lainez zijn stap naar Betis uit. "Ik ben heel erg blij en gelukkig om nu bij een grote club als deze te zijn. Het is nu aan mij om het te laten zien met nederigheid en met goed voetbal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s