'Als er een bod van 12 miljoen komt, moet Feyenoord Vilhena deze maand verkopen'

'Als er een bod van 12 miljoen komt, moet Feyenoord Vilhena deze maand verkopen'

16-01-2019 12:25 Laatste update: 14:17
79

Mocht er deze maand in De Kuip een mooie aanbieding binnenrollen voor Tonny Vilhena, dan moet Feyenoord meewerken aan een verkoop. Dat vindt FOX Sports-commentator Mark van Rijswijk. 

Vilhena (24) is dit seizoen één van de uitblinkers in Rotterdam-Zuid. Onlangs sijpelde het gerucht door dat Bayer Leverkusen, sinds kort onder leiding van Peter Bosz, belangstelling heeft voor de middenvelder. "Vilhena was afgelopen vrijdag tijdens het oefenduel met Borussia Dortmund met afstand de beste man van Feyenoord. De vraag begint nu serieus te komen: moeten ze hem verkopen?", aldus Van Rijswijk bij Voetbalpraat op FOX Sports

"Feyenoord wordt dit seizoen sowieso derde. De beker kunnen ze nog wel winnen. Stel, er komt een mooi bod voor hem. Bosz schijnt hem te willen... Als er een bod van twaalf miljoen komt, dan moet Feyenoord hem toch verkopen?! Dan ben je toch uitgepraat?"

"Mocht je in de beker nu bijvoorbeeld Ajax-uit loten in de volgende ronde, dan gaat Vilhena daar het verschil óók niet maken. Nu zullen er misschien wat fans boos zijn, maar zij weten ook wel dat ze over het algemeen weinig succes boeken in Amsterdam."

Vilhena stond dit seizoen in alle competitieduels in de basis bij Feyenoord. Hij scoorde drie keer. Het contract van de Oranje-international loopt door tot medio 2020.