Valverde houdt kaken op elkaar: Op dit moment staat hij onder contract bij Ajax

Valverde houdt kaken op elkaar: "Op dit moment staat hij onder contract bij Ajax"

17-01-2019 11:02
40

FC Barcelona-trainer Ernesto Valverde weigert zich uit te laten over Frenkie de Jong. In Spanje werd deze week gemeld dat de Ajacied (21) het mondelinge akkoord met Barça heeft gebroken en niét naar Camp Nou komt.

Valverde kan niet bevestigen dat Barcelona achter het net vist in de jacht op De Jong. "Of De Jong eindigt bij Paris Saint-Germain of ergens anders, ik weet het niet. Ik kan de toekomst niet voorspellen", aldus de Barça-trainer, geciteerd door El Mundo Deportivo. "We zullen zien waar hij gaat spelen. Op dit moment staat hij onder contract bij Ajax en we praten niet over spelers van andere clubs."

Valverde benadrukt dat hij nooit persoonlijk heeft gesproken met De Jong. In Spanje werd woensdag gemeld dat De Jong en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun aanvankelijk een mondeling akkoord hadden met Barça over een contract voor vijf seizoenen. Een paar weken geleden kreeg de kampioen van Spanje echter het signaal dat het desondanks niet van een definitieve transfer gaat komen. PSG heeft de beste papieren.

Lees ook: Mundo Deportivo: weifelende De Jong verbrak mondeling akkoord met Barcelona