Jans 'not amused': 'Dat zeg ik om mezelf te verdedigen tegen jouw fijne vraag'

Jans 'not amused': 'Dat zeg ik om mezelf te verdedigen tegen jouw fijne vraag'

Gepubliceerd: donderdag 17 januari 2019 om 12:02do 17-01-2019 om 12:02

Ron Jans was woensdag 'not amused' na een vraaggesprek met OOG TV. Het lokale medium vroeg de technisch manager van FC Groningen wat precies zijn aandeel was in de komst van onder meer Ko Itakura en Paul Gladon.

Gladon onthulde na zijn presentatie dat Thomas Bruns, die deze maand al de overstap maakte naar Groningen, het eerste contact legde via Facebook. "Nou, ik heb met al die jongens gesprekken gehad en al die jongens hadden meer opties", verdedigt Jans zich.

"Een aantal spelers krijg je via relaties, maar dan ga ik bellen, in gesprek, neem ik contact op en regel ik de contracten. Ik denk - en dat is ook mijn functie - dat de technisch manager daar een rol in heeft gespeeld." Als de verslaggever eraan toevoegt dat hij het niet flauw bedoelt, reageert Jans: "Nou, zo klinkt het wel een beetje moet ik zeggen."

Jans laat zich niet leiden door kritiek op social media. "Als je dat allemaal gaat lezen, dan word je een hartstikke ongelukkig mens. Ik ben nog nooit zo druk geweest als de laatste dagen - en ik was al ontzettend druk. Dat zeg ik niet om mezelf op de borst te kloppen, maar om mezelf te verdedigen tegen jouw fijne vraag."

Lees ook: Groningen rondt onorthodoxe transfers af: 'Via Facebook contact met mij gezocht'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws