Verbazing over Feyenoord: 'Nieuwjaarsreceptie was dan uitstekend moment'

Verbazing over Feyenoord: 'Nieuwjaarsreceptie was dan uitstekend moment'

18-01-2019 07:18
37

De toekomst van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord blijft de komende weken nog ongewis. NOS-verslaggever Ragnar Niemeijer verbaast zich over het feit dat de Rotterdammers pas in februari om tafel gaan met de oefenmeester.

"Ik zou niet weten waarom je dat voor je uit zou moeten schuiven. Je brengt je trainer in een lastig parket de komende wedstrijden", zegt Niemeijer op de website van zijn werkgever. "Bovendien: als Feyenoord eruit is en wil dat hij blijft, dan is de nieuwjaarsreceptie een uitstekend moment om dat te verkondigen. Dat komt ook daadkrachtiger over. Er wordt geforceerd gedaan dat dit het logische pad is, maar als je in februari gaat zitten, kan het zijn dat je pas in maart klaar bent."

Wedden

Meer odds

Ook collega Arman Avsaroglu denkt dat het trainingskamp in Spanje een goed moment was geweest om in gesprek te gaan. "Toen konden ze goed en in alle rust gaan zitten", zegt de clubwatcher van de NOS. "Zeker omdat Feyenoord zegt er al uit te zijn." Hij weet dat de roep van binnenuit de club om een nieuw gezicht steeds luider wordt.

"Uit de club hoor je geluiden dat het tijd is voor een nieuwe trainer en in diverse media verschijnen verhalen met bronnen die niet bij naam genoemd worden. Dan blijft het hangen. Maar blijkbaar is de directie niet bang dat dat afleidt", besluit Avsaroglu.