Van den Brom: Die ga ik niet ontkennen en heb ik altijd bevestigd

Van den Brom: "Die ga ik niet ontkennen en heb ik altijd bevestigd"

18-01-2019 11:54
8

John van den Brom draait er niet omheen: hij is een belangrijke kandidaat om na dit seizoen Dick Advocaat op te volgen als trainer van FC Utrecht. Zaterdag staat de huidige AZ-trainer oog-in-oog met zijn mogelijk toekomstige werkgever.

Deze week sprak Utrecht-directeur Jordy Zuidam voor het eerst openlijk over het feit dat er contact is met Van den Brom. Een bevestiging enkele uren voor AZ - FC Utrecht sluit de trainer uit. "Daar hoeft niemand op te rekenen", lacht Van den Brom in gesprek met De Telegraaf. Wel zijn er avances. "Die ga ik niet ontkennen en heb ik altijd bevestigd. Dat er van beide kanten interesse is, is bekend. Ik wacht het af, er is nog tijd zat ook."

Het duel met FC Utrecht voelt niet anders voor Van den Brom. "Nee, ben je gek, helemaal niet zelfs. Niemand zal ook iets anders aan mij kunnen merken", zegt de trainer, die voor de winterstop bekendmaakte dat hij aan zijn laatste seizoen bezig is bij AZ. Hij heeft vertrouwen in de tweede seizoenshelft. "We staan er beter voor dan op het moment dat we op vakantie gingen, iedereen wordt fitter."