PSG raakt ontevreden 'Ajax-doelwit' mogelijk kwijt: Open voor een vertrek

PSG raakt ontevreden 'Ajax-doelwit' mogelijk kwijt: "Open voor een vertrek"

Gepubliceerd: vrijdag 18 januari 2019 om 12:14vr 18-01-2019 om 12:14

Christopher Nkunku is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Paris Saint-Germain. De zaakwaarnemer van de 21-jarige middenvelder, die op het lijstje van onder meer Ajax zou staan, stuurt aan op een vertrek.

"Christopher krijgt niet voldoende speeltijd en is ontevreden", stelt José Pierre-Fanfan tegen Le Parisien. "Hij staat open voor een vertrek, zodat hij verder kan met zijn carrière. Op dit moment is er nog niets besproken met PSG, maar wat betreft zijn sportieve situatie is het niet goed genoeg. Hij moet de volgende stap zetten en dat is niet mogelijk bij PSG."

Een huurtransfer naar een andere club in de Ligue 1 heeft niet de voorkeur. Fanfan: "Waarom? Met alle respect: we weten dat Christopher overal kan spelen in de Ligue 1. Om progressie te blijven boeken moet hij bij een club aan de slag die meedoet op het hoogste niveau in Europa."

Nkunku werd begin december in verband gebracht met Ajax. De Amsterdammers zouden concurrentie hebben van clubs uit Spanje en Engeland. In Frankrijk werd rekening gehouden met een scenario dat Nkunku wordt betrokken in de toptransfer van Frenkie de Jong naar PSG, maar dat is nooit bevestigd.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws