Goed nieuws voor Kluivert en Karsdorp bij AS Roma: Simpelweg beter in vorm

Goed nieuws voor Kluivert en Karsdorp bij AS Roma: "Simpelweg beter in vorm"

18-01-2019 15:06
26

Justin Kluivert en Rick Karsdorp krijgen het vertrouwen van AS Roma-coach Eusebio Di Francesco. AS Roma speelt zaterdag tegen Torino en alles wijst erop dat Kluivert zo goed als zeker aan de aftrap verschijnt. Over eventuele speeltijd voor Karsdorp laat de coach zich nog niet uit.

Zowel Karsdorp als Kluivert kwam in actie tijdens het Coppa Italia-duel tegen Virtus Entella. Kluivert leverde twee assists en Karsdorp speelde voor het eerst in zijn Roma-carrière de volledige negentig minuten mee. Tijdens de persconferentie op vrijdag had Di Francesco goed nieuws voor Kluivert. "Justin is op dit moment simpelweg beter in vorm dan Stephan El Shaarawy. De kans dat speelt zaterdag is groot", aldus de coach, geciteerd door La Roma24.

Ook heeft Di Francesco niets dan lovende woorden voor Karsdorp. "Karsdorp is een prima optie voor de basis, het wordt Davide Santon of hij", vervolgt de Roma-trainer. "Het heeft nu niet zoveel zin om wat te wijzigen, we spelen iedere wedstrijd elke keer weer wat beter."