Haps maakt rentree in Feyenoord-selectie: 'Veel afwezigen, dus ik neem hem mee'

Haps maakt rentree in Feyenoord-selectie: 'Veel afwezigen, dus ik neem hem mee'

Gepubliceerd: vrijdag 18 januari 2019 om 15:13vr 18-01-2019 om 15:13

Laatste update: vrijdag 18 januari 2019 om 15:21vr 18-01-2019 om 15:21

Ridgeciano Haps maakt zaterdagavond zijn rentree in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De linksback speelde dit seizoen door een blessure nog geen officieel duel voor de Stadionclub, maar trainer Giovanni van Bronckhorst heeft nu besloten om Haps mee te nemen naar Zwolle.

De Rotterdammers spelen zaterdagavond in Zwolle tegen PEC, waar Jaap Stam zijn officiële debuut als trainer zal maken. Met Bart Nieuwkoop, Lutsharel Geertruida en Tyrell Malacia ontbreken er drie verdedigers. "Dus neem ik Ridgeciano meteen mee", legt Van Bronckhorst uit in het Algemeen Dagblad. "Hij kan wedstrijden spelen. Door de afwezigheid van enkele verdedigers leek het mij handig om hem nu al mee te nemen naar Zwolle."

Zowel de trainer als spits Nicolai Jörgensen kreeg deze week te maken met trieste familieomstandigheden. "Voor mij is dat al de derde keer in de laatste jaren", zegt Van Bronckhorst daarover. "Dit is een moeilijke dag, maar ik vond dat ik de pers te woord moest staan. En ik ben er morgen in Zwolle gewoon bij."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws