Jordania wacht op toestemming KNVB: 'Niet vele miljoenen die hij in club pompt'

Jordania wacht op toestemming KNVB: 'Niet vele miljoenen die hij in club pompt'

19-01-2019 14:34
27

FC Den Bosch is aan de hand van Kakhi Jordania aan een enorme opmars bezig. De 24-jarige Georgiër wacht echter nog altijd op toestemming van de KNVB om de club definitief over te nemen. Directeur Paul van der Kraan verwacht dat het goedkomt.

"Alles is volkomen transparant", zegt Van der Kraan tegen het Brabants Dagblad. Over het onderzoek van de voetbalbond maakt hij zich geen zorgen. Alle cijfers zijn aangeleverd. "En alle vragen die de bond had, hebben we kunnen beantwoorden."

Van der Kraan stelt wel de verwachtingen bij. Volgens hem komen er straks niet 'bakken met geld' naar Den Bosch. "Hij (Jordania, red.) wil er een stabiele club van maken, die voor een groot deel zijn eigen broek op kan houden. We willen de stap naar de Eredivisie maken. De investeringen die nu gedaan worden, beschouwt hij als aanloopverliezen. Het zijn ook geen vele miljoenen die hij in de club pompt, zoals her en der geroepen wordt. Het is veel minder dan dat."

Den Bosch heeft al een periodetitel op zak en gaat momenteel aan kop in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag werd provinciegenoot Top Oss met 3-0 verslagen.