'Real hoort Chelsea-vraagprijs: transfer Hazard naar Madrid steeds serieuzer'

'Real hoort Chelsea-vraagprijs: transfer Hazard naar Madrid steeds serieuzer'

Gepubliceerd: zaterdag 19 januari 2019 om 15:52za 19-01-2019 om 15:52

Laatste update: zaterdag 19 januari 2019 om 23:08za 19-01-2019 om 23:08

De kans dat Eden Hazard daadwerkelijk de overstap maakt naar Real Madrid, wordt steeds groter. Dat meldt Marca zaterdag. De Champions League-houder ziet in de Belg de aangewezen persoon om de club van nieuw elan te voorzien.

Hazard is goed op weg om zijn meest productieve seizoen ooit af te werken voor Chelsea. De teller van de 28-jarige aanvaller staat al op tien goals en tien assists in de Premier League. Dat heeft Real Madrid definitief overtuigd om vol voor zijn komst te gaan. Hoewel de Londenaren Hazard liever niet laten vertrekken, zien ze zich mogelijk genoodzaakt om toch mee te werken.

Hazard lijkt namelijk niet van plan om zijn tot medio 2020 lopende contract te verlengen op Stamford Bridge. Om nog wat aan hem te verdienen, moet Chelsea hem komende zomer verkopen. Real heeft al een vraagprijs te horen gekregen: The Blues willen honderd miljoen euro ontvangen voor hun sterspeler, weet Marca. De Koninklijke hoopt dat bedrag nog iets naar beneden te krijgen, maar is eventueel wel bereid om daaraan te voldoen.

Hazard moet in het Estadio Santiago Bernabéu de langverwachte opvolger van Cristiano Ronaldo worden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws