'Ik had zo toegeleefd naar die eerste keer Oranje en toen was het opeens voorbij'

'Ik had zo toegeleefd naar die eerste keer Oranje en toen was het opeens voorbij'

Gepubliceerd: zaterdag 19 januari 2019 om 16:12za 19-01-2019 om 16:12

Javairo Dilrosun had zich iets anders voorgesteld van zijn debuut in het Nederlands elftal. De snelle vleugelaanvaller van Hertha BSC viel in het uitduel tegen Duitsland (2-2) in voor de geblesseerde Ryan Babel, maar twintig minuten later raakte Dilrosun zelf ook geblesseerd.

De linksbuiten voelde zijn hamstring knappen en kon daardoor niet verder spelen. "Het kwam totaal onverwacht", zegt Dilrosun tegen het Algemeen Dagblad. "Wat ik dacht toen ik daar op het veld zat? Ik voelde diepe teleurstelling. Ik had zo toegeleefd naar die eerste keer in Oranje. En opeens was het voorbij."

"Ik zat in de kleedkamer toen we terugkwamen van 2-0 tot 2-2", vervolgt de vleugelaanvaller van Hertha BSC. "Iedereen was dolblij na afloop. Ik ook. Maar tegelijk weet je dat je voorlopig niet zult spelen. Dat was apart."

"Ik kreeg mijn 'haasje' van technisch directeur Nico-Jan Hoogma. Maar weet je wat je het is? Ik zie die wedstrijd eigenlijk niet eens als mijn debuut. Ik tel hem niet mee. Het was niet zoals ik het wilde. Toen ik terug was in Berlijn, stuurde aanvoerder Virgil van Dijk een appje en vroeg hoe het ging. Ja, dat deed mij goed."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws