'Ik? Naar Bayern München? Nooit! Daar zul je me nooit zien, beloofd'

'Ik? Naar Bayern München? Nooit! Daar zul je me nooit zien, beloofd'

Gepubliceerd: zondag 20 januari 2019 om 08:57zo 20-01-2019 om 08:57

Laatste update: zondag 20 januari 2019 om 11:48zo 20-01-2019 om 11:48

Marco Reus zal nooit het shirt van Bayern München dragen. Dat vertelt de aanvaller van Borussia Dortmund in een interview met de Frankfurter Allgemeine Zeitung. Reus werd regelmatig gelinkt aan de Duitse topclub.

"Ik? Naar Bayern München? Nooit! Je zult me nooit bij Bayern zien, dat beloof ik", aldus een stellige Reus in de Duitse krant. "Bovendien ben ik bijna dertig jaar en willen ze het elftal gaan verjongen."

Reus hoopt met Dortmund op de eerste landstitel in zeven jaar. De ploeg staat zes punten voor op Bayern. "Om dat ding (de schaal, red.) omhoog te houden als Dortmund-jongen..Dat zou geweldig zijn, gigantisch, een droom. We hebben het in eigen hand. We moeten iedere wedstrijd benaderen als de eerste wedstrijd van het seizoen en dan maken we een kans."

Reus is uit een diep dal geklommen. Hij was lange tijd uit de roulatie door een slepende blessure die hem meerdere keren maanden aan de kant hield. "Het was mijn vader die keer op keer zei: je wordt beter en beter en je komt weer terug."

Lees ook: 'Borussia Dortmund is het zat en verkoopt geen spelers meer aan Bayern München'

Poll

Zou Reus bij Bayern passen?

(1319 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws