Update: 'Ontmoeting tussen De Jong en Steijn ging niet over Feyenoord'

Update: 'Ontmoeting tussen De Jong en Steijn ging niet over Feyenoord'

Gepubliceerd: zondag 20 januari 2019 om 23:40zo 20-01-2019 om 23:40

Laatste update: zondag 20 januari 2019 om 23:40zo 20-01-2019 om 23:40

Een foto van Feyenoord-directeur Jan de Jong die in gesprek is met Maurice Steijn, trainer van VVV-Venlo, zorgt zondag voor een hoop speculatie. De Jong en Steijn zouden dit weekend gespot zijn in een restaurant in Wateringen. 

Het is bekend dat de twee elkaar ook privé goed kennen: de zoons van de twee speelden allebei in de jeugd van ADO Den Haag. Sinds enkele jaren is Steijn succesvol trainer in Venlo. Afgelopen zomer werd hij benaderd door Feyenoord, dat hem aan de technische staf van trainer Giovanni van Bronckhorst wilde toevoegen. De deal ketste af, naar verluidt omdat er op financieel vlak geen overeenstemming kon worden bereikt. Steijn tekende later bij in Noord-Limburg.

Het verbaast Feyenoord-fans op social media dat De Jong er voor kiest om in een openbare gelegenheid in gesprek te gaan met Steijn - zéker nu er al weken volop speculatie is over de positie van Van Bronckhorst in Rotterdam-Zuid. Het contract van de trainer loopt af. Insiders verwachten dat Feyenoord en Van Bronckhorst komende zomer de samenwerking beëindigen. 

Update 23.40 uur: De ontmoeting tussen Steijn en De Jong had niets met de trainerspositie bij Feyenoord te maken, meldt De Telegraaf. De Jong sprak af met Steijn om hem twee gesigneerde shirts te geven voor de Stichting FC Robinstijn, die voetbalwensen in vervulling laat gaan voor kinderen. De Jong en Steijn kennen elkaar goed.

Poll

Is Steijn een geschikte trainer voor Feyenoord?

(3984 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws