'Man United zoekt nog steeds en heeft 'meer en meer interesse' in Van der Sar'

'Man United zoekt nog steeds en heeft 'meer en meer interesse' in Van der Sar'

Gepubliceerd: maandag 21 januari 2019 om 15:53ma 21-01-2019 om 15:53

Laatste update: maandag 21 januari 2019 om 16:01ma 21-01-2019 om 16:01

In de zoektocht naar een nieuwe director of football denkt Manchester United inmiddels aan Edwin van der Sar. Dat meldt The Independent maandag. 

Giuseppe Marotta en Fabio Paratici, beiden werkzaam bij Juventus, waren volgens The Independent in beeld om als directieduo aan de slag te gaan op Old Trafford. De twee Italianen hebben Manchester United echter laten weten dat ze momenteel geen interesse hebben in een klus in de Premier League. 

Ook Paul Mitchell is in beeld, maar United vermoedt dat het erg lastig wordt om hem bij RB Leipzig los te weken. Daardoor is er nu vanuit Engeland 'meer en meer interesse aan het ontstaan' voor Ajax-directeur Van der Sar. Sinds november 2016 is hij CEO van Ajax. 

Van der Sar (48) heeft uiteraard een verleden bij The Red Devils. De voormalig doelman stond tussen 2005 en 2011 onder de lat in Manchester. Met United won Van der Sar onder meer vier landstitels en één keer de Champions League. 

Manchester United wil vòòr de aanstelling van een manager graag eerst een director of football aannemen. Na het ontslag van José Mourino werd Ole Gunnar Solskjaer benoemd tot interim-trainer. 

Overmars
Het nieuws over Van der Sar komt op een pikant moment. Marc Overmars, directeur spelersbeleid in Amsterdam, zou in de belangstelling staan van Arsenal

Poll

Zou Van der Sar een goede keuze zijn voor United?

(1713 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws