Discussieer mee over Lozano: superster in wording of overschat fenomeen?

Discussieer mee over Lozano: superster in wording of overschat fenomeen?

Gepubliceerd: dinsdag 22 januari 2019 om 14:00di 22-01-2019 om 14:00

Laatste update: dinsdag 22 januari 2019 om 14:00di 22-01-2019 om 14:00

Onnavolgbare dribbels en fraaie doelpunten, maar óók soms compleet onzichtbaar, onuitstaanbaar voor teamgenoten én altijd bezig met scheidsrechters beïnvloeden. Love him or hate him, PSV-vedette Chucky Lozano. Hebben we hier wel of niet te maken met een wereldtopper in de dop?

In niets leek hij zondag op een speler die veertig miljoen waard is, laat staan meer. Hirving Chucky Lozano slofte in de kou over het slechte kunstgrasveld van FC Emmen, negeerde medespelers, kreeg het aan de stok met tegenstanders en liet in 87 minuten niet blijken waarom hij continu gelinkt wordt aan grote clubs uit Italië, Engeland en Spanje. 

Ondanks 34 treffers in 62 officiële duels namens PSV - een uitstekend gemiddelde - worden er in de media regelmatig kanttekeningen geplaatst bij Lozano. De international is na een aardig WK in Rusland wel héél erg met zichzelf bezig op het veld, zo lijkt het. Een bal afleggen op een Eindhovense collega in een kansrijke positie, dat zien we niet vaak.

Ook het ietwat irritante gedrag van Lozano wordt regelmatig aangekaartGeen speler op de Nederlandse velden bezorgde tegenstanders in de afgelopen anderhalf jaar mee gele en rode kaarten. Worden de maniertjes van Chucky wel gepikt bij een grotere ploeg, in een grote competitie? 

Discussieer mee
Wat vind jij van Lozano? Denk je dat-ie nu al klaar is voor een topclub? Kan Lozano het niveau van - bijvoorbeeld - SSC Napoli, Borussia Dortmund of Arsenal aan? Of wordt de Mexicaanse aanvaller overschat en zitten zijn irritante maniertjes en egoïstische manier van spelen hem (nog) te veel in de weg om te slagen bij een Europese grootmacht? 

VoetbalPrimeur is benieuwd naar de kijk van onze lezers en users. Barst los in de comments! De leukste, meest opvallende en originele reacties worden verzameld en uitgelicht in een los stuk op VP. Dit is jouw kans om je mening te ventileren en te shinen op onze website. 

Poll

Wordt Hirving Lozano een wereldtopper?

(4069 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws