Daily Mail: Premier League-laagvlieger wil 18 miljoen aftikken voor Janssen

Daily Mail: Premier League-laagvlieger wil 18 miljoen aftikken voor Janssen

22-01-2019 14:10 Laatste update: 23-01-2019 11:19
35

Vincent Janssen heeft een verhuur aan Sevilla afgewezen. De afgedankte Tottenham Hotspur-spits wil liever definitief verkocht worden. Dat meldt The Daily Mail. Laagvlieger Burnley zou momenteel belangstelling hebben voor Janssen. 

The Telegraph schreef maandag dat Spurs deze maand dolgraag afscheid wil nemen van de 24-jarige aanvaller. Janssen is volledig uit beeld verdwenen bij manager Mauricio Pochettino. Burnley, de nummer zestien van de Premier League, is volgens The Daily Mail in de markt voor de oud-speler van AZ en Almere City. De boulevardkrant noemt een transfersom van circa achttien miljoen euro. 

Blijkbaar was ook Sevilla geïnteresseerd in de diensten van Janssen. De Spaanse subtopper wilde hem graag huren van Spurs, maar Janssen zelf weigerde. De zeventienvoudig Oranje-international is net hersteld van een voetblessure die hem maanden aan de kant hield. Hij wil graag definitief afscheid nemen van Spurs en elders met een schone lei beginnen.

De transfermarkt is in West-Europa tot eind januari open. Volgens The Telegraph is er ook vanuit China interesse voor Janssen. Daar kunnen deals nog tot eind februari worden afgerond. 

Lees ook: 'Spurs wil 13,5 miljoen voor Janssen; belangstelling uit China en USA'