The Sun: Meer Premier League-clubs melden zich bij PSV voor Bergwijn

The Sun: Meer Premier League-clubs melden zich bij PSV voor Bergwijn

22-01-2019 22:05
57

Manchester United is niet de enige Premier League-club die geïnteresseerd is in Steven Bergwijn. Volgens The Sun hebben ook Tottenham Hotspur, West Ham United en Bournemouth belangstelling getoond in de PSV'er.

De Telegraaf schreef in de dinsdageditie dat United en Internazionale interesse hebben in Bergwijn en dat er meer clubs zijn die de aanvaller volgen. The Sun meldt dat United het niet alleen uit moet vechten met Inter, maar dat ook Tottenham, West Ham en Bournemouth zich in de strijd hebben gemengd. Torino, Bordeaux, Real Sociedad en CSKA Moskou zijn eerder al aan Bergwijn gelinkt en worden nu ook door The Sun genoemd.

De boulevardkrant meldt dat Bergwijn het meeste voelt voor een overstap naar Old Trafford. Zijn transferwaarde wordt geschat op 25 miljoen pond. Dat is omgerekend ruim 28 miljoen euro. De vraag is of dat klopt, want PSV-watcher Erik van Haren van De Telegraaf verwacht dat PSV inzet op een recordtransfer.

Memphis Depay werd in de zomer van 2015 voor 34 miljoen euro verkocht aan Manchester United. "Dat is nog steeds de duurste uitgaande transfer ooit. Maar ik denk dat ze erop inzetten dat Bergwijn dit moet verbreken, of anders Lozano", zei hij in De Telegraaf Podcast. Het contract van Bergwijn loopt tot de zomer van 2022.

Lees ook: 'Kleine oorlog' rond Bergwijn op komst: '30 miljoen of daarboven'

Lees ook: De Telegraaf: Manchester United en Inter strijden om smaakmaker van PSV