NAC presenteert vierde winterversterking: 21-jarige verdediger signeert contract

NAC presenteert vierde winterversterking: 21-jarige verdediger signeert contract

23-01-2019 19:30
16

NAC Breda heeft zich opnieuw versterkt tijdens de winterse transferperiode. De eredivisionist kondigt woensdag de komst van Alex Gersbach aan. De 21-jarige Australiër tekent voor 2,5 jaar. 

De transfer hing al een tijdje in de lucht en nu is de deal beklonken. Via de officiële kanalen laat de club uit Breda weten dat Gersbach, spelend als linksback, zich na zijn deelname aan de Azië Cup meldt bij zijn nieuwe club. Gersbach, geboren in een plaatsje onder Sydney, komt over van Rosenborg BK. 

"Het heeft even geduurd totdat het definitief kon worden gemaakt, maar ik ben blij dat het nu rond is", reageert Gersbach op de clubwebsite. "NAC lijkt mij een hele levendige club waar je veel meemaakt. Ik heb veel goede verhalen gehoord over de club. Voor mij is het nu zaak om de Azië Cup goed af te sluiten en daarna zo snel mogelijk richting Breda te reizen om met iedereen kennis te maken."

Gersbach is de vierde winterversterking voor de nummer zeventien van de Eredivisie. Eerder werden Khalid Karami, Ramon Pascal Lundqvist en Sullay Kaikai gepresenteerd.