Telegraaf: PSG laat zich niet kisten en meldt zich voor De Ligt én Van de Beek

Telegraaf: PSG laat zich niet kisten en meldt zich voor De Ligt én Van de Beek

Gepubliceerd: donderdag 24 januari 2019 om 06:44do 24-01-2019 om 06:44

Laatste update: donderdag 24 januari 2019 om 08:40do 24-01-2019 om 08:40

Paris Saint-Germain laat het er niet bij zitten na het mislopen van Frenkie de Jong, meldt De Telegraaf donderdagochtend. De steenrijke koploper van de Ligue 1 heeft zijn vizier nu gericht op Matthijs de Ligt en Donny van de Beek.

De Ligt moet in Parijs de opvolger worden van de 34-jarige routinier Thiago Silva, die over anderhalf jaar uit zijn contract loopt. De Ajax-captain heeft intern al laten weten dat hij deze zomer graag een transfer wil maken. PSG heeft volgens De Telegraaf al geïnformeerd naar De Ligt én Van de Beek, zoals L'Équipe onlangs al meldde.

Ook Juventus heeft meer dan serieuze belangstelling voor De Ligt, weet ook het Algemeen Dagblad. De Oude Dame heeft goede contacten met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van De Ligt. De Oranje-international wil echter wekelijks aan spelen toekomen, met het oog op het EK in 2020: vooralsnog lijkt de kans op speeltijd groter in Parijs dan in Turijn, waar Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci en Andrea Rugani al rondlopen.

Manchester City, volgens Voetbal International bovengemiddeld geïnteresseerd in De Ligt, en Bayern München lijken voorlopig een pas op de plaats te moeten maken. Volgens De Telegraaf zitten de regerend Premier League- en Bundesliga-kampioen 'op de tweede rij'.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws