Rutten treft bomvolle selectie aan: 'Elf van de 36 (!) spelers mogen vertrekken'

Rutten treft bomvolle selectie aan: 'Elf van de 36 (!) spelers mogen vertrekken'

Gepubliceerd: donderdag 24 januari 2019 om 09:56do 24-01-2019 om 09:56

Laatste update: donderdag 24 januari 2019 om 10:04do 24-01-2019 om 10:04

Het Anderlecht van Fred Rutten heeft momenteel een selectie van 36 spelers en wil dit aantal drastisch verminderen. Volgens Het Nieuwsblad mogen liefst elf spelers van Paars-Wit op zoek naar een nieuwe werkgever.

De Bosnische verdediger Ognjen Vranjes heeft zichzelf onmogelijk gemaakt met zijn uitspattingen op social media en werd onlangs teruggezet naar de beloften. Ook de onlangs aan Vitesse gelinkte Mohammed Dauda lijkt bezig aan zijn laatste dagen in Brussel. De bij Ajax, RKC Waalwijk en Sparta opgeleide Brit James Lawrence werd een half jaar geleden opgehaald bij AS Trencin, maar verloor de laatste weken zijn basisplek en staat volgens HLN ook op het lijstje met mogelijke vertrekkers.

Ryota Morioka, Abdoul Danté, Dennis Appiah, Kenny Saief, Luka Adzic, Antonio Milic, Emmanuel Sowah Adjei en Hannes Delcroix zijn de overige spelers die hun zaakwaarnemers aan het werk lijken te mogen zetten. Sportief directeur Michael Verschueren gaat niet in op de namen, maar bevestigt dat hij samen met Rutten in de selectie wil snijden. "We hebben aan bepaalde spelers laten weten dat het beter is om een oplossing te zoeken", wordt hij geciteerd door HLN.

Poll

Gaat Rutten slagen bij Anderlecht?

(5443 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws