Van Geel zet zich schrap bij Feyenoord: 'Ze zullen ons om de oren vliegen'

Van Geel zet zich schrap bij Feyenoord: 'Ze zullen ons om de oren vliegen'

24-01-2019 11:59
120

Martin van Geel heeft begrip voor het besluit van Giovanni van Bronckhorst om na dit seizoen te stoppen bij Feyenoord. De trainer heeft het 'meer dan fantastisch gedaan', aldus de technisch directeur.

"Gio heeft het hier meer dan fantastisch gedaan en doet het nog steeds goed", reageert Van Geel op de clubsite. "Wij waren dan ook graag, zoals voorzien, volgende maand met hem gaan zitten om voor het eerst te praten over een eventuele contractverlenging."

"Gio is echt een gevoelsmens. En als hij zelf het idee heeft na dit seizoen iets anders te willen, kunnen we dat alleen maar respecteren. We zijn hem, nu al, ontzettend dankbaar voor zijn grote inbreng in de recente, ongekend succesvolle periode van de club. Met elkaar gaan we alles op alles zetten om de samenwerking de komende maanden een passend en dus een fraai slot te geven via de competitie en/of het bekertoernooi."

Van Geel stelt dat de band met Van Bronckhorst 'altijd onverbrekelijk zal blijven'. Hij vindt het prettig dat er nu al duidelijkheid is. "Dit geeft ons de tijd om een geschikte opvolger te vinden. Ongetwijfeld vliegen de namen van vermeende kandidaten ons vanaf morgen om de oren, maar wij zijn zo ver nog niet. We nemen echt de rust en de tijd om zorgvuldig af te wegen wat straks het beste voor Feyenoord is."

Lees ook: Van Bronckhorst hakt knoop door en stopt na dit seizoen als trainer van Feyenoord