'De staf van Ajax vond dat Lamprou het heel goed deed toen ik geblesseerd was'

'De staf van Ajax vond dat Lamprou het heel goed deed toen ik geblesseerd was'

Gepubliceerd: donderdag 24 januari 2019 om 17:28do 24-01-2019 om 17:28

Benjamin van Leer neemt het op voor Kostas Lamprou. De tweede doelman van Ajax ligt zwaar onder vuur na zijn optreden tegen sc Heerenveen (4-4).

Van Leer had er ook kunnen staan, maar hij werd voor aanvang van het seizoen verhuurd aan NAC Breda. "De staf van Ajax vond dat Kostas het heel erg goed deed toen ik geblesseerd was", vertelt Van Leer aan FOX Sports. "Daar viel ook wel wat voor te zeggen, want hij heeft het hartstikke goed gedaan. Maar ik was geblesseerd en revalideerde eigenlijk nog."

Na het gelijkspel van Ajax tegen Heerenveen kreeg Lamprou het zwaar voor de kiezen. "Dan komt er heel veel over Kostas heen, maar dat is makkelijk gezegd. Daarbij is het ook lastig om vergeleken te worden met Onana. Ik denk dat iedere Eredivisie-keeper er dan slecht uitkomt."

"Dat Kostas zo gigantisch wordt afgemaakt, vind ik ook een beetje makkelijk", vervolgt Van Leer, die bij NAC merkt hoe het is om doelman van Ajax te zijn. "Bij elke bal die erin gaat en ik misschien had moeten hebben, ben je een keeper die onder contract staat bij Ajax. Het is soms oneerlijk, maar het verwachtingspatroon is eigenlijk ook wel terecht."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws