Overmars geconfronteerd met Argentijns gerucht: 'We gaan niets halen nu'

Overmars geconfronteerd met Argentijns gerucht: 'We gaan niets halen nu'

24-01-2019 20:15 Laatste update: 21:12
50

Ajax wordt in Argentijnse media nadrukkelijk gelinkt aan Cristián Pavon, een 23-jarige vleugelaanvaller van Boca Juniors. Directeur spelersbeleid Marc Overmars van de Amsterdammers spreekt de interesse niet tegen, maar ontkent dat een bod op komst is.

"Ik denk dat iedereen Pavon wel kent. Pavon is wel een goede aanvaller, maar wij gaan echt niets halen nu", zo laat Overmars weten aan FOX Sports. Dat heeft mede te maken met het feit dat David Neres in ieder geval het seizoen lijkt af te maken in de Johan Cruijff Arena. "Dat denk ik wel, ja."

Naar verluidt ontving Ajax deze maand een bod van 43 miljoen euro van Guangzhou Evergrande voor de Braziliaanse aanvaller, maar de Amsterdammers gingen niet overstag. "Ik denk dat ik altijd eerlijk antwoord geef, het was nog iets meer", zegt Overmars daarover.

Ook als Diego Lainez was gekomen, was een vertrek van Neres 'geen zekerheid', stelt Overmars. "Omdat we de insteek hadden met een jongen van achttien om hem hier een paar maanden te laten groeien. Neres is al twee jaar ouder, die is verder."

"Het was ons doel om het team bij elkaar te houden. We zijn in de gelukkige omstandigheid dat we niet hoeven te buigen voor het geld."