Overmars: 'Aantal meetings gehad met PSG, wie weet komen ze snel terug'

Overmars: 'Aantal meetings gehad met PSG, wie weet komen ze snel terug'

24-01-2019 20:34 Laatste update: 20:46
31

Marc Overmars sluit niet uit dat Ajax in de laatste week van de winterse transferperiode nog een nieuwe doelman haalt. Kostas Lamprou, de stand-in van André Onana, maakte geen sterke indruk in het competitieduel met sc Heerenveen (4-4).

"Voor Kostas is het natuurlijk heel erg vervelend, maar de topsport is hard", zegt de directeur spelersbeleid over het optreden van de Griek tegen FOX Sports. "De mogelijkheid is zeker aanwezig dat we een nieuwe reservekeeper halen." Komt er deze week dan nog een nieuwe keeper? "Dat zou kunnen."

Overmars verkocht Frenkie de Jong woensdag voor 86 miljoen euro aan FC Barcelona. Paris Saint-Germain greep naast de middenvelder, maar de Ajax-directeur sluit niet uit dat hij spoedig weer om tafel zit met de Fransen. "We hebben een aantal meetings gehad met Paris Saint-Germain. Wie weet komen ze binnenkort weer terug. Dat zou kunnen."

De oud-international doelt daarmee op de belangstelling van PSG voor Matthijs de Ligt. In het verlengde daarvan informeerden de Parijzenaars naar verluidt ook naar Donny van de Beek. Overmars verwacht voorlopig nog geen witte rook rond de Ajax-aanvoerder. "Voorlopig zeker niet."