Heerenveen bevestigt: Zeneli én Bulthuis gaan Friesland per direct verlaten

Heerenveen bevestigt: Zeneli én Bulthuis gaan Friesland per direct verlaten

Gepubliceerd: vrijdag 25 januari 2019 om 10:57vr 25-01-2019 om 10:57

Arber Zeneli is op weg naar de uitgang bij sc Heerenveen: de club laat vrijdagochtend weten dat de Kosovaarse buitenspeler is afgereisd naar Frankrijk om zijn transfer naar Stade Reims af te ronden. Dave Bulthuis vertrekt per direct bij de Friezen.

Voetbal International meldde donderdagavond na de bekernederlaag tegen Ajax al dat Heerenveen een akkoord heeft bereikt met de nummer twaalf van de Ligue 1. De Friezen bevestigen een dag later dat Zeneli 'toestemming heeft' om naar Frankrijk af te reizen. Wanneer de Kosovaar ook zelf tot een akkoord komt met Stade Reims, is een winters vertrek een feit.

Bulthuis stapt op het vliegtuig naar Zuid-Korea, waar hij gaat spelen voor Ulsan Hyundai. De 28-jarige linkspoot begon het seizoen nog als aanvoerder, maar is inmiddels overbodig in het Abe Lenstra Stadion. "Dave wilde graag nog een keer een buitenlands avontuur aangaan en ook wij stonden open voor een vertrek", laat technisch manager Gerry Hamstra weten aan de clubsite. "We willen Dave bedanken voor zijn inzet en wensen hem uiteraard het allerbeste toe in Zuid-Korea."

Hoeveel Heerenveen gaat incasseren voor het tweetal, laat de club in het midden.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws