Onana verbaast: Lamprou is een fantastische keeper, ik denk zelfs beter dan ik

Onana verbaast: "Lamprou is een fantastische keeper, ik denk zelfs beter dan ik"

25-01-2019 12:28 Laatste update: 12:47
111

Kostas Lamprou is beter dan Andre Onana. Dat stelt de eerste doelman van Ajax. Lamprou kreeg na het gelijkspel tegen sc Heerenveen (4-4) een karrenvracht aan kritiek over zich heen, maar Onana vindt dat niet eerlijk.

Lamprou keepte 'grillig', zoals trainer Erik ten Hag het verwoordde, en was medeverantwoordelijk voor het feit dat Ajax niét de koppositie overnam van PSV. "Ik kan begrijpen dat de supporters boos zijn, maar ik denk niet dat dit goed is. Kostas doet het fantastisch voor ons", reageert Onana in gesprek met Ajax Life.

Wedden

Meer odds

"Mensen wijzen Kostas te gemakkelijk aan als schuldige als wij slecht spelen. Kostas is een fantastische keeper, ik denk zelfs beter dan ik. Soms moet je geluk hebben." Geconfronteerd met zijn opvallende uitspraak, vervolgt Onana: "Jazeker, dat denk ik. Hij maakt tijdens de trainingen fantastische reddingen en stopt bijna alle ballen."

"Kostas is goed, echt heel erg goed. Soms heb je geluk en breng je reddingen, soms heb je pech en dan gaan ballen erin. Kostas heeft nu pech, maar hij moet sterk blijven", aldus Onana, die donderdagavond tegen Heerenveen (3-1) 'gewoon' weer keepte. "Kostas deed zijn best, hij had gewoon pech."