Fraser houdt zich op de vlakte: 'Iedereen heeft ambities om het beste te bereiken'

Fraser houdt zich op de vlakte: 'Iedereen heeft ambities om het beste te bereiken'

26-01-2019 13:09
28

Henk Fraser wil zich niet uitspreken over een eventuele overstap naar Feyenoord. De huidige trainer van Sparta wordt genoemd bij de Stadionclub als opvolger van Giovanni van Bronckhorst, die na dit seizoen afscheid neemt bij Feyenoord.

Fraser wordt door onder anderen John de Wolf naar voren geschoven als ideale opvolger van Van Bronckhorst. "Iedereen heeft ambities, maar als je die uitspreekt komen er meteen verhalen", zegt Fraser tegen RTV Rijnmond. "Iedere sporter heeft ambities om het hoogst haalbare te bereiken. Dat is het, niet meer niet minder."

"Iedereen mag verzinnen wat hij wil, maar ik heb nog anderhalf jaar bij Sparta", vervolgt de trainer van Sparta. "Zo is het voetbal ook. Ik ben supporter, maar dat ben ik van verschillende clubs. Ik heb het ook naar mijn zin gehad toen ik bij PSV zat, maar daar insinueer ik ook niks mee. Voorlopig is Sparta hetgeen wat mij bezighoudt."

Fraser heeft respect voor de prestaties van Van Bronckhorst bij Feyenoord. "Ik heb heel veel waardering voor wat hij bij Feyenoord heeft gedaan. Ga maar na wat hij gewonnen heeft. Ik denk gewoon dat hij op dit moment het maximale presteert met de club."