Van Bommel maakt zich zorgen om Lozano: 'Het ziet er niet goed uit'

Van Bommel maakt zich zorgen om Lozano: 'Het ziet er niet goed uit'

Gepubliceerd: zaterdag 26 januari 2019 om 23:57za 26-01-2019 om 23:57

Hirving Lozano viel zaterdag in de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Groningen (2-1) uit met een blessure aan het hoofd. Trainer Mark van Bommel vreest voor de Mexicaan, die twee keer scoorde.

"Het ziet er niet goed uit. Dat baseer ik op de manier waarop hij van het veld werd gedragen", zegt Van Bommel tegen de NOS. Lozano kwam op slag van rust in botsing met Tim Handwerker en moest per brancard van het veld. "Hij wordt onderzocht in het ziekenhuis en ik heb nog geen definitieve diagnose binnen. We weten niet wat er aan de hand is, maar dat het er niet goed uitziet, is duidelijk."

Ondanks de twee goals van Lozano werd het toch nog billenknijpen, aangezien Groningen in de 34e minuut terugkwam tot 2-1. "We moeten heel blij zijn dat we gewonnen hebben", benadrukt Van Bommel. "We hebben de wedstrijd in handen, maar dan is er soms een moment waarop het ineens kantelt. Dat is moeilijk uit te leggen. De goal van Groningen was dat moment."

Van Bommel heeft geen verklaring voor het feit dat PSV niet meer in zijn ritme kwam. "Soms gaat het net niet en daardoor moet je blij zijn dat je wint. Je komt net niet aan de bal. De bal valt verkeerd, de oplossing komt net niet goed uit of bij de tegenstander lukt het net wel. Dat is bijna niet te omschrijven en heel moeilijk om weer uit te komen. Het zijn net de details waar ik het vaak over heb die de wedstrijd weer kunnen doen keren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws