El Hamdaoui geniet van zijn rol: 'Plezier is nog net zo groot, iedere dag weer'

El Hamdaoui geniet van zijn rol: 'Plezier is nog net zo groot, iedere dag weer'

27-01-2019 09:47
17

Mounir El Hamdaoui is in zijn nopjes met zijn eerste doelpunt voor Excelsior sinds zijn terugkeer op Woudestein. De ervaren aanvalsleider van de Rotterdammers bracht zijn ploeg met een kopbal in veilige haven tegen De Graafschap (2-0).

Excelsior kon de punten goed gebruiken, want bij een nederlaag hadden de Kralingers de rode lantaarn overgenomen van De Graafschap. "Het werd wel tijd voor een goal", vertelt El Hamdaoui na afloop voor de camera's van FOX Sports. "Ik heb er absoluut van genoten en vooral van het belang. Die drie punten waren hard nodig en dan is het mooi dat je belangrijk kan zijn voor je team."

Tien jaar geleden was El Hamdaoui de architect van het kampioenselftal van AZ, maar dat niveau tikt de Marokkaanse aanvaller niet meer aan. "Dat was een andere tijd, tien jaar geleden. Ik moet zeggen dat ik me gewoon lekker voel. Ik speel nu met andere spelers en in andere omstandigheden en ik wil gewoon lekker voetballen. Het plezier is zeker net zo groot, ik geniet van het spelletje. Elke dag weer."