'Als ik ergens heen kan gaan, is het mogelijk dat ik nog vertrek bij Feyenoord'

'Als ik ergens heen kan gaan, is het mogelijk dat ik nog vertrek bij Feyenoord'

27-01-2019 19:24 Laatste update: 20:12
63

Yassin Ayoub sluit niet uit dat hij in de laatste dagen van de winterse transferperiode Feyenoord gaat verlaten. De maker van de 6-2 in de Klassieker is niet blij met zijn rol in De Kuip.

De ontlading na zijn doelpunt was groot bij Ayoub, die sinds zijn transfer naar Feyenoord amper aan de bak komt. Hij is niet tevreden. "Moet ik eerlijk zijn? Ik ben niet gekomen voor een paar minuten per week", reageert de 24-jarige middenvelder bij VTBL. "Ik weet dat ik het verschil kan maken en heb dat ook op bepaalde momenten bewezen. Ik hoop natuurlijk dat ik hier ga slagen, maar het is lastig om vol te houden."

Ayoub bevestigt dat een last minute-vertrek bij Feyenoord mogelijk is. "Je weet maar nooit... Ik moet perspectief hebben. Als dat er niet is, moet je het elders zoeken. Ik ben geen opgever en blijf keihard werken om mezelf te laten zien. Maar als ik ergens heen kan gaan waar ik veel speelminuten kan krijgen, dan is het mogelijk dat ik wegga."

Over interesse van andere clubs heeft Ayoub naar eigen zeggen niet te klagen. "Natuurlijk, mensen weten wat je kunt. Ik heb een periode gehad waarin ik liet zien aan de mensen dat ik hoor te spelen. Als ik dan geen minuten krijg, om wat voor reden dan ook, dan kunnen er weleens clubs zijn die denken: dat is een type dat we nodig hebben. Welke clubs interesse hebben? Dat ga ik niet zeggen. Ik laat het aan m'n zaakwaarnemer over."