Bankzitter Younes denkt na over vertrek: 'Opties in Italië en Duitsland'

Bankzitter Younes denkt na over vertrek: 'Opties in Italië en Duitsland'

28-01-2019 15:09 Laatste update: 15:29
19

Amin Younes lijkt al na een halfjaar af te koersen op een vertrek bij SSC Napoli. De zaakwaarnemer van de Duitse aanvaller geeft toe dat hij samen met Younes momenteel 'een aantal opties aan het bekijken is'. 

In 2018 werd Younes door Napoli transfervrij overgenomen van Ajax. De rechtspoot kampte lang met een blessure en kon pas in december zijn officiële debuut maken. Onder trainer Carlo Ancelotti lijkt een basisplaats er niet in te zitten - en dus denken de 25-jarige aanvaller en Sahr Senesie, zijn zaakwaarnemer, nu aan een transfer. 

"We overwegen om deze winter wat te doen en we bekijken op dit moment een aantal opties in Duitsland en Italië", wordt Senesie maandag geciteerd door persbureau DPA. 

"Amin voelt zich in principe goed in Napels, al zou hij graag meer willen spelen. Ancelotti begrijpt dat ook. Ik sluit niet uit dat Amin blijft, om voor zijn kansen te vechten."

Met name Udinese zou in de markt zijn voor de oud-speler van Borussia Mönchengladbach. Napoli is geïnteresseerd in Udinese-smaakmaker Rodrigo de Paul en de kans bestaat dat de club Younes wil betrekken in een deal.