Verbazing over euforie in De Kuip: 'Hoort toch niet bij een topclub?'

Verbazing over euforie in De Kuip: 'Hoort toch niet bij een topclub?'

28-01-2019 20:04 Laatste update: 20:13
182

Arman Avsaroglu verbaasde zich over de ontlading in De Kuip na afloop van de met 6-2 gewonnen Klassieker tegen Ajax. Volgens de NOS-commentator had het 'iets sneuïgs' dat de grote zege tegen de aartsrivaal zo massaal gevierd werd.

Avsaroglu zag hoe de aanwezige fans massaal hun telefoons erbij pakten en belden met het thuisfront. De massale euforie in Rotterdam-Zuid was in de ogen van de radiocommentator enigszins overdreven. "Een klein beetje sneuïg, zeg ik heel voorzichtig. Het was net alsof Rotterdam bevrijd was", laat hij weten bij de NOS Voetbalpodcast. "Het is uiteindelijk gewoon een overwinning op Ajax. Een fantastische overwinning, waar we nog jaren over praten, maar toch."

Wedden

Meer odds

Hoewel hij woonachtig is in Rotterdam, blijft Avsaroglu zich verbazen over alles wat de Klassieker losmaakt bij de Feyenoord-fans. "Ze zijn kampioen geworden en hebben vijf prijzen gepakt de afgelopen jaren", benadrukt hij. "Het hoort toch niet bij een topclub om hier zó blij mee te zijn? Als Ajax van Feyenoord wint, gaan ze meteen over tot de orde van de dag."