Feyenoord-uitblinker Verdonk wekt buitenlandse interesse tijdens Klassieker

Feyenoord-uitblinker Verdonk wekt buitenlandse interesse tijdens Klassieker

Gepubliceerd: dinsdag 29 januari 2019 om 11:35di 29-01-2019 om 11:35

Laatste update: dinsdag 29 januari 2019 om 11:40di 29-01-2019 om 11:40

Het is niet uitgesloten dat Calvin Verdonk aan het einde van het seizoen vertrekt bij Feyenoord. De 21-jarige linksback maakte indruk in de gewonnen Klassieker tegen Ajax (6-2) en heeft zich daarmee nadrukkelijker in de kijker gespeeld in het buitenland.

Dat weet VoetbalPrimeur. Het gaat om clubs uit Engeland, Italië en Portugal. De geïnteresseerde partijen hebben bij het management van Verdonk geïnformeerd naar diens situatie. Een officiële aanbieding is op dit moment nog niet aan de orde.

Verdonk kreeg zondag een basisplaats van trainer Giovanni van Bronckhorst en speelde Ajacied Hakim Ziyech vakkundig uit de wedstrijd. Daarmee liet hij een goede indruk achter op het grote aantal scouts dat op de tribune zat. Het feit dat zijn Feyenoord-contract over anderhalf jaar afloopt, maakt hem extra interessant voor veel clubs.

VoetbalPrimeur deed navraag bij zaakwaarnemer Fulco van Kooperen en hij kwam met de bevestiging dat Feyenoord zich nog niet heeft gemeld om te praten over een nieuw contract. Onduidelijk is wat technisch directeur Martin van Geel volgend seizoen met Verdonk van plan is.

Verdonk, afkomstig uit de Feyenoord-opleiding, maakte bijna vier jaar geleden zijn Eredivisie-debuut. Na uitleenbeurten bij PEC Zwolle en NEC, schippert de linksback dit seizoen tussen bank en basis bij Feyenoord. De teller staat dit jaar op acht competitieduels.

Lees ook: Lof voor Verdonk: "Ziyech werd echt helemaal gek van hem"

(Ruben Winkels / VoetbalPrimeur)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws