Zoet: 'Leuk te zien hoe fanatiek hij is en hij kan geweldig voetballen'

Zoet: 'Leuk te zien hoe fanatiek hij is en hij kan geweldig voetballen'

29-01-2019 12:07 Laatste update: 12:08
39

Jeroen Zoet heeft erg genoten van het debuut van PSV-middenvelder Mohammed Ihattaren. De pas zestienjarige middenvelder viel afgelopen weekend in de extra tijd in tegen FC Groningen.

"Het is zijn eigen verdienste dat de trainer hem op dat moment brengt", stelt Zoet voor de camera van PSV TV. "Hij heeft het heel goed gedaan. (...) Ook op de trainingen laat hij gewoon zien dat hij makkelijk meekan. Hij heeft een goede fysiek en het is gewoon een hele leuke jongen."

De sluitpost besteedde er wat aandacht aan via een story op Instagram. "ik vind het gewoon leuk. Hij komt erin en geeft alles. Hij blokt nog een bal die uiteindelijk niet voorgegeven kan worden. Ik vind het leuk om te zien hoe fanatiek hij is en hij kan geweldig voetballen."

Dat Ihatarren eerder aangaf eerst bij PSV te willen slagen, siert hem. "Als je hier bij PSV komt en je zit in de jeugd en je tekent je contract dan wil je niets liever dan hier slagen. Het siert hem dat hij eerst hier uit wil groeien tot een grote speler en niet al over andere dingen praat."