'Inter komt naar Nederland en heeft gevraagd aan wat voor bedragen PSV denkt'

'Inter komt naar Nederland en heeft gevraagd aan wat voor bedragen PSV denkt'

29-01-2019 18:33 Laatste update: 18:34
171

De interesse van Internazionale in Steven Bergwijn is serieus. PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International vertelt dat dinsdag. PSV-fans hoeven niet bang te zijn dat Bergwijn in de komende dagen nog vertrekt.

"Die belangstelling is serieus. Inter kan de komende dagen heel serieus worden, omdat Perisic misschien vertrekt. Dan zullen ze zich opnieuw melden bij het management van Bergwijn", zegt Timmer. "Ze hebben al aangegeven dat Inter naar Nederland komt en hebben ook aan PSV gevraagd aan wat voor bedragen ze denken. Daar doet PSV op dit moment geen uitspraken over, maar het feit is wel dat ze denken aan een recordtransfer."

Wedden

Meer odds

Memphis Depay vertrok voor een recordbedrag van 34 miljoen euro naar Manchester United. "Ze denken aan meer voor Bergwijn", zegt Timmer. "Gezien de potentie van deze jongen en wat hij nu al laat zien in de Eredivisie is dat misschien niet zo gek. Hij is ook international geworden. Als er zoveel geld voor Frenkie de Jong wordt betaald, is 35 miljoen voor Bergwijn een heel normaal bedrag."

Er zijn meer clubs die Bergwijn willen. "Manchester United-scouts hebben hem uitvoerig bekeken, Inter is serieus en Bayern München heeft zich gemeld bij het management. Over een vertrek valt nu niet te praten. Ze willen kampioen worden. Daarin is hij heel belangrijk. Er is ook een aantal grote Duitse clubs dat hem op de korrel heeft."