Daily Mail: nummer acht van Primera Division hoopt deze week op komst Janssen

Daily Mail: nummer acht van Primera Division hoopt deze week op komst Janssen

30-01-2019 07:18 Laatste update: 07:33
12

Real Betis heeft deze week geïnformeerd naar Vincent Janssen. Dat melden The Daily Mail en London Evening Standard. Janssen (24) heeft nog tot en met donderdagavond om een transfer binnen Europa rond te krijgen.

Dat de Nederlandse spits bij Tottenham Hotspur sowieso niet meer aan de bak komt, is al een tijdje bekend. Manager Mauricio Pochettino benadrukte onlangs voor de zoveelste keer dat hij geen beroep meer gaat doen op Janssen, die in 2016 voor liefst 20 miljoen euro de overstap maakte van AZ naar Spurs. 

Patrick van Diemen, de zaakwaarnemer van Janssen, vertelde maandag dat het rustig is rond zijn cliënt. Onder meer The Daily Mail heeft begrepen dat Real Betis belangstelling heeft voor de zeventienvoudig Oranje-international en hem graag wil aantrekken. De nummer acht van Spanje is op zoek naar een spits. Overigens versterkte de club zich dinsdag met Jese Rodriguez (Paris Saint-Germain).

Naast Betis zouden ook Wolverhampton Wanderers en Burnley interesse hebben in Janssen. Ook vanuit China is er belangstelling; daar is de transfermarkt nog enkele weken open.

Volgens The Daily Mail vormt de transfersom die Spurs hanteert voor Janssen een probleem. De topclub verlangt minimaal dertien à vijftien miljoen euro. Een huurdeal lijkt momenteel niet bespreekbaar. Ook Janssen zelf ziet dat naar verluidt niet zitten.