Brabantse flirt met afgeschreven Janssen: Hij mag hier zeker komen

Brabantse flirt met afgeschreven Janssen: "Hij mag hier zeker komen"

Gepubliceerd: woensdag 30 januari 2019 om 14:50wo 30-01-2019 om 14:50

Vincent Janssen is meer dan welkom bij RKC Waalwijk. Trainer Fred Grim zegt dat in gesprek met Omroep Brabant. Eerder werkte Grim bij Almere City succesvol samen met de spits. Janssen is op een dood spoor beland bij zijn werkgever Tottenham Hotspur. Deze week hoopt de aanvaller nog een transfer te maken. 

"Hij mag hier zeker komen. Maar dat is denk ik niet realistisch. Het allerbelangrijkste is dat hij moet gaan spelen, minuten maken. Het heeft geen nut om op de bank te gaan zitten", aldus Grim.

Door Engelse media wordt Janssen (24) gelinkt aan een transfer naar China. "Als ik Vincent was zou ik nog zeer zeker voor het sportieve gaan", zegt zijn voormalig trainer. "Hij is nog jong. Maar je moet vooral een goed gevoel hebben. Je moet met de mensen om je heen afstemmen of de keuzes die je gaat maken ook de goede zijn."

Voor de carrière van Janssen is het sowieso goed om snel te vertrekken uit Londen, denkt Grim. "Het klinkt hard. Maar als een grotere club niet verder met je wil, dan willen ze ook echt van je af. Dan hebben ze een ander of willen ze een ander. Zo werkt het dan."

Lees ook: Daily Mail: nummer acht van Primera Division hoopt deze week op komst Janssen

Poll

Moet Janssen terugkeren naar Nederland?

(1200 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws