Update: Heerenveen grijpt definitief naast Oxford, FC Augsburg huurt verdediger

Update: Heerenveen grijpt definitief naast Oxford, FC Augsburg huurt verdediger

31-01-2019 19:00 Laatste update: 19:06
43

SC Heerenveen lijkt met het binnenhalen van Dennis Johnsen nog niet klaar te zijn op de transfermarkt. De Friezen zouden met nog twee spelers bezig zijn, waaronder de twintigjarige Reece Oxford.

Dat meldt Omrop Fryslân. Heerenveen hoopt de selectie voor het sluiten van de transfermarkt verder te versterken. Een van de namen waarmee de Friezen bezig zijn is Reece Oxford, een Engelse verdediger die momenteel onder contract staat bij West Ham United. Wie de andere naam is, is niet bekend.

Heerenveen presenteerde dinsdag al de Deen Andreas Skovgaard, die een contract voor 3,5 jaar tekende in Friesland. Skovgaard is in Friesland de vervanger van Dave Bulthuis, die aan het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai FC werd verkocht.

Met Oxford, die eerder op huurbasis speelde voor Borussia Mönchengladbach, hoopt Heerenveen op nog meer verdedigende versterking. Oxford speelde dit seizoen zijn wedstrijden vooral voor West Ham United Onder 23. Hij kwam tot nu toe tot dertien wedstrijden in de Premier League 2. Oxford kwam niet in actie voor de hoofdmacht van The Hammers, de huidige nummer elf van de Premier League.

Update 17:40 uur: De komst van Reece Oxford naar sc Heerenveen lijkt onwaarschijnlijk. Volgens Sky Sports heeft West Ham United een aanbieding van de Friezen om de verdediger tot het eind van het seizoen te huren, afgewezen.

Update 31/1 19.00: Reece Oxford gaat zijn carrière inderdaad niet bij sc Heerenveen vervolgen. FC Augsburg maakt op deadline day bekend dat het de twintigjarige verdediger huurt van West Ham United.