Traoré: 'Als Klaas-Jan coach wordt, stuurt hij me meteen terug naar Burkina Faso'

Traoré: 'Als Klaas-Jan coach wordt, stuurt hij me meteen terug naar Burkina Faso'

Gepubliceerd: woensdag 30 januari 2019 om 17:16wo 30-01-2019 om 17:16

Laatste update: woensdag 30 januari 2019 om 17:56wo 30-01-2019 om 17:56

Lassina Traoré scoorde maandagavond tijdens zijn debuut voor Jong Ajax tegen FC Volendam (1-3 verlies). Trainer Michael Reiziger vindt dat de aanvaller, die zich al aardig op zijn gemakt voelt, een goede indruk maakt.

"Hij heeft een goede indruk gemaakt", concludeert Reiziger voor de camera van Ajax TV. "Hij is heel rustig en leergierig. Zijn echte kwaliteit hebben we vandaag jammer genoeg niet gezien. Want hij heeft een verschrikkelijk hard schot. Maar dat komt nog wel."

Traoré maakte deze winter de overstap van Ajax Cape Town en sloot aan bij het eerste elftal tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten. "Ik vind het heel leuk, want het team is goed en er werken hele aardige mensen. De spelers maken ook veel grapjes met me", vertelt de jongeling.

Als voorbeeld neemt hij Klaas-Jan Huntelaar. "Hij vroeg me in Amerika tijdens het eten of ik weleens op de PlayStation speel. Ik zei ja en ik vertelde dat ik bij FIFA Huntelaar heb verkocht in ruil voor een jonge speler, omdat hij te oud is. Toen zei Klaas-Jan dat wanneer hij coach van Ajax wordt, hij me meteen terug gaat sturen naar Burkina Faso."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws