Speler van de Maand reageert op transfergeruchten: 'Vier miljoen wel overdreven'

Speler van de Maand reageert op transfergeruchten: 'Vier miljoen wel overdreven'

Gepubliceerd: woensdag 30 januari 2019 om 18:10wo 30-01-2019 om 18:10

Laatste update: woensdag 30 januari 2019 om 18:12wo 30-01-2019 om 18:12

Patrick Joosten is uitgeroepen tot Speler van de Maand in de Eredivisie. De aanvaller van VVV-Venlo maakte drie goals en gaf twee assists in de laatste vier wedstrijden. Voor de camera van FOX Sports reageert hij op de vermeende interesse vanuit Engeland en Spanje.

"Ik weet niet. Ik heb wel even wat gehoord, natuurlijk. Maar ik kan het allemaal ook niet echt serieus nemen. Ik heb bij wijze van spreken twee goede wedstrijden achter elkaar gespeeld", aldus Joosten voor de camera van FOX Sports. "Die vier miljoen die er stond, ik denk dat dat een beetje overdreven is."

Volgens Voetbal International hebben meerdere clubs uit het Championship en de League One, waaronder Coventry City, belangstelling in Joosten. Ook vanuit Spanje is interesse. Utrecht zou volgens VI vier miljoen euro willen vangen voor de aanvaller.

Normaliter keert Joosten na dit seizoen weer terug naar de club uit de Domstad, dat hem dit seizoen aan de Venlonaren verhuurt. "Dat is ook een supermooie club. Daar wil ik het het liefst laten zien." De aanvaller brak in 2015 door bij Utrecht en slaagde er na een lange blessure niet in zich in de basis te spelen. Het contract van Joosten bij Utrecht loopt tot medio 2020. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws